4000-520-616
欢迎来到免疫在线!(蚂蚁淘生物旗下平台)  请登录 |  免费注册 |  询价篮
主营:原厂直采,平行进口,授权代理(蚂蚁淘为您服务)
咨询热线电话
4000-520-616
当前位置: 首页 > 新闻动态 >
热卖商品
新闻详情
马拉喀什Riad Bab Chems – 2021最新房价
来自 : www.booking.com/hotel/ma/riad- 发布时间:2021-03-24

Προκειμένου να σας παρουσιάζουμε βαθμολογίες και σχόλια που θα ισχύουν μέχρι το επόμενο ταξίδι σας, αρχειοθετούμε τα σχόλια που είναι παλιότερα των 36 μηνών.

Μόνο ένας πελάτης που έχει κάνει κράτηση μέσω της Booking.com και έχει μείνει στο εν λόγω κατάλυμα μπορεί να γράψει ένα σχόλιο. Με αυτόν τον τρόπο ξέρουμε ότι τα σχόλιά μας προέρχονται από πραγματικούς πελάτες, όπως εσείς. Ποιος άλλος θα μπορούσε να μας περιγράψει καλύτερα το δωρεάν πρωινό, τη συμπεριφορά του προσωπικού ή την ησυχία σε ένα δωμάτιο από κάποιον που έχει όντως ήδη μείνει στο κατάλυμα;

Θέλουμε να μας μιλήσετε για την εμπειρία σας, είτε ήταν καλή είτε όχι. Το μόνο που ζητάμε είναι να ακολουθήσετε ορισμένες απλές οδηγίες.

Όραμα σχετικά με τα σχόλια

Πιστεύουμε ότι τα σχόλια των χρηστών και οι απαντήσεις των καταλυμάτων προβάλλουν πολλές απόψεις και εμπειρίες, που βοηθούν πολύ τους επισκέπτες να λάβουν την καλύτερη απόφαση σχετικά με την επιλογή του καταλύματός τους.

Αρχές σχολίων

Τα σχόλια στην Booking.com είναι η απόδειξη της αφοσίωσης των επισκεπτών και των καταλυμάτων και αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό.

Είτε είναι αρνητικό είτε θετικό, εμείς αναρτούμε κάθε σχόλιο όπως είναι και όσο πιο γρήγορα γίνεται, μετά από έλεγχο για το κατά πόσο συμμορφώνεται με τους κανόνες της Booking.com. Επιπλέον, παρέχουμε πλήρη διαφάνεια αναφορικά με την κατάσταση του περιεχομένου που υποβλήθηκε.

Μετά την υποβολή του σχολίου, μπορείτε να το αλλάξετε επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της Booking.com.

Χρησιμοποιούμε τις ίδιες οδηγίες και προδιαγραφές για όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες, όσο και για τις απαντήσεις των καταλυμάτων στο περιεχόμενο αυτό.

Δεν τροποποιούμε το περιεχόμενο των σχολίων και δεν κρίνουμε εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο ρόλος της Booking.com είναι να διανέμει τις απόψεις των επισκεπτών αλλά και του καταλύματος.

Οδηγίες και προδιαγραφές για Σχόλια

Σκοπός αυτών των οδηγιών και προδιαγραφών είναι το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην Booking.com να είναι σχετικό και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, χωρίς να θέτουν περιορισμό στην έκφραση έντονης κριτικής. Επίσης, ισχύουν ανεξάρτητα από την άποψη που εκφράζει κάθε σχόλιο.

Τα σχόλια πρέπει να είναι σχετικά με ταξίδια. Tα πιο χρήσιμα σχόλια είναι αυτά που παρέχουν λεπτομέρειες και βοηθούν τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να πάρουν καλύτερες αποφάσεις. Παρακαλείστε να μην συμπεριλαμβάνετε σχόλια προσωπικού, πολιτικού, ηθικού ή θρησκευτικού περιεχομένου. Τυχόν προωθητικό υλικό θα πρέπει να αφαιρείται και ζητήματα σχετικά με τις υπηρεσίες της Booking.com θα πρέπει να ανακατευθύνονται στις ομάδες Εξυπηρέτησης Πελατών ή Καταλυμάτων.

Τα σχόλια πρέπει να είναι κατάλληλα για ένα διεθνές κοινό. Μην χρησιμοποιείτε υβριστικές λέξεις ή σύμβολα που παραπέμπουν σε τέτοιες λέξεις σε καμία γλώσσα. Απαγορεύονται τα σχόλια που περιλαμβάνουν \"ρητορική μίσους\", ρατσιστικά σχόλια, απειλές, σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου, βία και την προώθηση παράνομων δραστηριοτήτων.

Το περιεχόμενο πρέπει να είναι αυθεντικό και μοναδικό. Τα σχόλια έχουν μεγαλύτερη αξία όταν είναι πρωτότυπα και αμερόληπτα. Το σχόλιο πρέπει να είναι δικό σας. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων που συνεργάζονται με την Booking.com δεν πρέπει να αναρτούν σχόλια εκ μέρους των επισκεπτών ή να προσφέρουν κίνητρα ως αντάλλαγμα για ένα θετικό σχόλιο. Οι προσπάθειες μείωσης της βαθμολογίας ενός ανταγωνιστή υποβάλλοντας αρνητικό σχόλιο δεν γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτές.

Σεβασμός στην ιδιωτικότητα. Η Booking.com θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκρύψει διευθύνσεις email, διευθύνσεις ιστοχώρων, λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχετικά στοιχεία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια ανήκουν στους πελάτες και τα καταλύματα της Booking.com και όχι στην Booking.com. Η Booking.com δεν αποδέχεται την ευθύνη για οποιοδήποτε σχόλιο ή απάντηση. Η Booking.com διανέμει (χωρίς υποχρέωση επαλήθευσης) και δεν συντάσσει αυτά τα σχόλια και τις απαντήσεις.

Κατά κανόνα, τα σχόλια κατηγοριοποιούνται βάσει της ημερομηνίας πραγματοποίησης του σχολίου και άλλων κριτηρίων προκειμένου να εμφανίζονται τα πιο σχετικά σχόλια, όπως μεταξύ άλλων: η γλώσσα σας, σχόλια με κείμενο και σχόλια που δεν είναι ανώνυμα. Μπορεί να διατίθενται και πρόσθετες επιλογές κατηγοριοποίησης (ανά τύπο ταξιδιώτη, ανά βαθμολογία και άλλα...).

Αποποίηση ευθύνης για τις μεταφράσεις

Η υπηρεσία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει μεταφράσεις από την Google. Η Google αποποιείται όλες τις εγγυήσεις που σχετίζονται με τις μεταφράσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων ακρίβειας, αξιοπιστίας και τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης.

本文链接: http://perfectchems.immuno-online.com/view-696799.html

发布于 : 2021-03-24 阅读(0)
公司介绍
品牌分类
联络我们
服务热线:4000-520-616
(限工作日9:00-18:00)
QQ :1570468124
手机:18915418616
官网:http://