4000-520-616
欢迎来到免疫在线!(蚂蚁淘生物旗下平台)  请登录 |  免费注册 |  询价篮
主营:原厂直采,平行进口,授权代理(蚂蚁淘为您服务)
咨询热线电话
4000-520-616
当前位置: 首页 > 新闻动态 >
热卖商品
新闻详情
凯拉Kasbah Chems – 2021最新房价
来自 : www.booking.com/hotel/ma/kasba 发布时间:2021-03-25

Arxivem els comentaris que tenen més de 36 mesos d\'antiguitat. Així ens assegurem que la puntuació i el contingut dels comentaris són rellevants per a la teva propera estada.

Només poden escriure comentaris els clients que han reservat a través de Booking.com i s\'han allotjat a l\'establiment en qüestió. Així podem saber que els nostres comentaris són de clients reals com tu. Qui millor que les persones que s\'han allotjat a l\'establiment per explicar als altres com és l\'esmorzar gratuït o el personal o si les habitacions són tranquil·les?

Volem compartir la teva experiència, tant si ha estat bona com dolenta. Només cal que segueixis unes normes ben senzilles.

Comentaris - Visió

Creiem que els comentaris i les respostes dels allotjaments proporcionen una gran varietat d\'opinions i experiències, que són fonamentals perquè els clients puguin prendre una decisió informada sobre el lloc on s\'allotjaran.

Comentaris - Principis

Els comentaris que apareixen a Booking.com són un reflex de la dedicació dels nostres clients i allotjaments. Per això, els tractem amb el màxim respecte.

Tant si són positius com negatius, publicarem tots els comentaris sencers i tan aviat com sigui possible, un cop hàgim comprovat que compleix amb les normes de Booking.com. A més, serem totalment transparents amb l\'estat de qualsevol contingut que s\'hagi enviat.

Si ja has enviat el comentari i el vols modificar, posa t en contacte amb Atenció al client de Booking.com.

Farem servir les mateixes normes de comentaris per a tots els continguts generats pels usuaris, també per a les respostes dels allotjaments.

Permetrem que els comentaris parlin per si mateixos i no jutjarem la realitat. El paper de Booking.com es limita a distribuir les opinions dels clients i dels allotjaments.

Comentaris - Normes

L\'objectiu d\'aquestes normes és que el contingut de Booking.com continuï sent rellevant i apte per als menors, sense limitar la llibertat de poder expressar opinions fortes. Les normes s\'apliquen independentment de l\'emotivitat del comentari.

Els comentaris han d\'estar relacionats amb els viatges. Les opinions més útils són les detallades, perquè ajuden els altres viatgers a prendre millors decisions. No incloguis comentaris personals, polítics, ètics o de religió. El contingut promocional s\'eliminarà i els problemes relacionats amb els serveis de Booking.com es derivaran als equips d\'Atenció al client i a l\'allotjament.

Els comentaris han de ser aptes per a un públic global. No utilitzis paraules obscenes ni intentis crear paraules semblants a les paraules obscenes en cap idioma. No estan permesos els comentaris o materials que incloguin el discurs de l\'odi, paraules discriminatòries, amenaces, contingut sexualment explícit, violència o la promoció d\'activitats il·legals.

Tots els continguts han de ser autèntics i únics per al client. Els comentaris són més valuosos quan són originals i imparcials. El teu comentari ha de ser només teu. Els allotjaments de Booking.com no poden publicar cap comentari en nom del client ni oferir incentius a canvi de comentaris. No es tolerarà cap intent de disminuir la puntuació d\'un competidor a través de la publicació d\'un comentari negatiu.

Respecta la privacitat dels altres. Booking.com farà un esforç per ocultar les adreces d\'e-mail, els números de telèfon, les URL dels webs, els comptes de les xarxes socials i altres informacions semblants.

Les opinions que s\'expressen als comentaris són dels clients i allotjaments de Booking.com, però no les de Booking.com. Booking.com no accepta cap responsabilitat ni obligació per cap comentari o resposta. Booking.com és un distribuïdor (sense cap obligació de verificar) i no qui publica aquests comentaris i respostes.

Per defecte, els comentaris s ordenen per data. A més, per poder mostrar-te els comentaris més rellevants, s ordenen per idioma, segons si tenen text o no o si són anònims o no, entre altres. També pot ser que hi hagi altres opcions disponibles per ordenar els comentaris, com ara per tipus de viatger, per puntuació, etc.

Advertiment sobre les traduccions

Aquest servei pot contenir traduccions de Google. Google no es fa responsable de cap garantia relacionada amb les traduccions, explícites o implícites, inclosa qualsevol garantia d\'exactitud, fiabilitat o qualsevol tipus de garantia implícita de comercialització i idoneïtat per a una finalitat determinada i de no violació.

本文链接: http://perfectchems.immuno-online.com/view-775493.html

发布于 : 2021-03-25 阅读(0)
公司介绍
品牌分类
联络我们
服务热线:4000-520-616
(限工作日9:00-18:00)
QQ :1570468124
手机:18915418616
官网:http://